Traficul rutier pe A1, doar pe banda de urgenţă în urma unui accident

Traficul rutier pe firul 2 Piteşti - Bucureşti al autostrăzii A1, blocat, marţi dimineaţă, la kilometrul 74, din cauza tamponării unui TIR cu un camion încărcat cu marmură, care circulau spre Capitală, a fost reluat pe banda de urgenţă, după 30 de minute de blocaj.

41 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe A1, doar pe banda de urgenţă în urma unui accident

Traficul rutier pe A1, doar pe banda de urgenţă în urma unui accident (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule de tonaj greu, camionul s-a răsturnat, iar încărcătura s-a răspândit pe carosabil, pe o distanţă de aproape 500 de metri.

Potrivit Dispeceratului Poliţiei Rutiere A1, în urma accidentului nu au existat victime, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi care vor încerca eliberarea rapidă a şoselei cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

"Din primele cercetări, accidentul a fost cauzat de neatenţia în conducere şi de neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic. Din fericire, şi şoferul camionului, dar şi însoţitorul acestuia au scăpat nevătămaţi. Camionul este grav avariat, iar încărcătura de marmură este toată pe şosea. Până la elberarea carosabilului, se va circula pe banda de urgenţă şi o parte a uneia dintre benzi, iar traficul dintre Piteşti şi Bucureşti va fi supravegheat de noi", a declarat agent Ciprian Ticu, de la Poliţia Rutieră A1.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului este aşteptată o macara de mare tonaj care să scoată camionul grav avariat în afara carosabilului, iar poliţiştii vor rămâne la faţa locului pentru a dirija traficul rutier.

Traficul rutier între Piteşti şi Bucureşti pe A1 a fost blocat pe calea 2 de rulare aproximativ o jumătate de oră, iar coloanele de maşini formate de la ieşirea din Piteşti la intrarea în judeţul Dâmboviţa au depăşit cinci kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici