Trei persoane, între care un copil de zece ani, au murit carbonizate în urma unui accident rutier

Trei persoane, între care un copil în vârstă de zece ani, au murit carbonizate, vineri noapte, în urma unui accident de circulatie produs la ieşirea din localitatea buzoiană Pogoanele, după ce autoturismul în care se aflau cei trei a luat foc.

64 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, între care un copil de zece ani, au murit carbonizate în urma unui accident rutier

Trei persoane, între care un copil de zece ani, au murit carbonizate în urma unui accident rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, accidentul s-a produs, vineri noapte, în jurul orei 22.00, evenimentul având loc pe drumul judeţean 203 I, la ieşirea din oraşul Pogoanele.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care rula un şofer în vârstă de 37 de ani din Pogoanele, bărbatul având în maşină un prieten în vârstă de 36 de ani şi pe fiul acestuia în vârstă de zece ani. Din cauza vitezei prea mari, maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac aflat pe partea stângă a direcţiei de mers.

În urma impactului extrem de puternic, maşina a luat foc, pentru stingerea incendiului fiind solicitaţi pompierii.

În momentul în care au reuşit să stingă incendiul, echipele de intervenţie au descoperit carbonizate cadavrele celor trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici