Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile din staţiunea Vidra

MDRT vrea să naţionalizeze hotelurile din staţiunea Vidra din judeţul Vâlcea, structuri abandonate aflate în administrarea sindicatelor, în condiţiile în care infrastructura de cazare din zonă nu a atras nicio investiţie de zeci de ani, potrivit ministrului de resort, Elena Udrea.

1279 afișări
Imaginea articolului Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile din staţiunea Vidra

Udrea vrea să naţionalizeze hotelurile din staţiunea Vidra

"Vom finaliza infrastructura de schi în staţiunea Vidra-Voineasa. Este o investiţie pe care am început-o de la zero, într-un peisaj care te face categoric să te gândeşti că nu eşti în România. Este un loc minunat", a spus Udrea într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că speră ca unităţile de cazare din Vidra să fie preluate de stat.

"De prin '77 nu prea s-a mai întâmplat nimic acolo, fiind în administrarea sindicatelor. Efortul nostru este ca prin modificarea legislaţiei să reuşim să aducem înapoi la stat această infrastructură pentru ca, în acelaşi timp cu finalizarea pârtiei de schi, să se reabiliteze şi infrastructura de cazare", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici