Copos: Eu cred că Nicolae Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi seară, după întâlnirea cu Nicolae Cristescu, că este încrezător în faptul că omul de afaceri va fi noul patron al grupării giuleştene.

450 afișări
Imaginea articolului Copos: Eu cred că Nicolae Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid

Copos: Eu cred că Nicolae Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu am făcut totul, inclusiv să vin cu bani de acasă. Eu cred că domnul Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid. Eu nu mai sunt din acea vineri (n.r. - din 17 mai când mai mulţi fani rapidişti au venit cu colivă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie). Mă bucur că Rapidul o să revină unor oameni care iubesc foarte mult această echipă. Sunt oameni foarte serioşi şi responsabili, am dat mâna cu ei. Eu am preluat un credit de 2 milioane de euro, iar dânşii preiau acum în total cred că 2,2 milioane. Baza Pro Rapid, palmaresul şi toate celelalte vor fi la dispoziţia dânşilor", a declarat Copos.

Întrebat ce a câştigat din această tranzacţie, Copos a răspuns: "Am câştigat o mare experienţă de viaţă".

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a declarat, marţi seară, după întâlnirea cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, că s-a înţeles cu acesta în privinţa preluării clubului, urmând ca vineri sau luni să se oficializeze tranzacţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici