FC Argeş Piteşti – CFR Cluj, 0-1 în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă. Ar putea fi ultimul meci pentru Dan Petrescu

FC Argeş a fost învinsă luni seara în Trivale de CFR Cluj, la limită, cu 1-0, în ultimul meci al rundei a 11-a a Superligii la fotbal, de campioana CFR Cluj. Ameninţat de cu o posibilă reziliere de contract, Dan Petrescu a pregătit acelaşi joc defensiv, mai ales după marcarea golului.

474 afișări
Imaginea articolului FC Argeş Piteşti – CFR Cluj, 0-1 în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă. Ar putea fi ultimul meci pentru Dan Petrescu

FC Argeş Piteşti – CFR Cluj, 0-1 în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă

CFR Cluj a început meciul cu o ocazie mare, mingea trimisă destul de încet de Malele, în minutul 5, spre poarta goală, fiind scoasă din faţa liniei de Viana.

Peste 10 minute, tot ardelenii au fost periculoşi la poarta adversă, dar portarul Straton a luat mingea de pe capul lui Birligea, salvând un gol iminent.

În minutul 22 vine rândul clujenilor să respingă de pe linia porţii prin Yuri, după ce Tofan a profitat de o greşeală a apărării ardelene, la mijlocul terenului.

Oaspeţii preiau apoi conducerea cu 2-1 la ocazii ratate prin respingerea mingii de pe linia porţii, când după o lovitură liberă şi o învălmăşeală în careu, Cestor i-a salvat pe oaspeţi de primirea golului, scoţând în ultima clipă de pe linie.

În debutul reprizei secunde, argeşenii trec pe lângă deschiderea scorului, după ce Jakolis şi Garita au ratat din situaţii ideale, al doilea chiar singur cu portarul.

Se încălzeşte Contra

CFR Cluj a marcat singurul gol al meciului în minutul 62, Camora fiind atât iniţiator, cât şi finalizator al fazei în care l-a angajat pe Birligea, din a cărui centrare Yeboah a trimis cu capul pe poartă, iar mingea respinsă de Straton a ajuns la Camora, iar acesta a înscris printre bara stângă şi portar.

Ultima jumătate de oră a mai adus două şuturi pe lângă poartă ale argeşenilor, partida încheindu-se cu victoria la limită a campionilor en titre.

CFR Cluj face 18 puncte şi e pe locul 4 în Superligă, însă are două meciuri mai puţin jucate.

FC Argeş e la a treia înfrângere consecutivă şi la al patrulea meci fără victorie, ocupând acum locul 10, cu 13 puncte.

Ar putea fi ultimul meci al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Antrenorul a intrat în conflict descis cu patronul, dar nu vrea să demisioneze, pentru a nu plăti clauza de 400.000 de euro. 

Se pare că viitorul tehnician al echipei va fi Cosmin Contra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici