Juventus Torino suferă o penalizare de 15 puncte pentru tranzacţii nejustificate

  • „Bătrăna Doamnă” a căzut de pe locul trei pe locul 10 în urma depunctării
  • Conducătorii lui Juventus nu au putut justifica cu acte pe ce au cheltuit banii din transferuri şi alte tranzacţii
  • Gruparea din Torino se afla de mai mult timp în vizorul Fiscului italian
239 afișări
Imaginea articolului Juventus Torino suferă o penalizare de 15 puncte pentru tranzacţii nejustificate

Sursa foto: MediafaxFoto

Juventus Torino, cea mai bună echipă din istoria campionatului italian de fotbal, are probleme cu Fiscul, după ce nu a putut justifica pe ce a cheltuit banii din transferuri şi alte tranzacţii în ultimii trei ani. Astfel, torinezii pică de pe locul trei pe locul zece, în afara competiţiilor europene.

Hotărârea este cu atât mai dură şi greu de suportat după ce iniţial au fost deduse doar nouă puncte, însă, procuratura a cerut o pedeapsă mai dură.

Tribunalul a decis, de asemenea, că fostul preşedinte al lui Juventus, Andrea Agnelli, i se interzice să ocupe funcţii în fotbalul italian timp de 24 de luni.

Juventus a negat faptele şi susţine că actele lor contabile sunt în conformitate cu standardele industriei.

Cu 20 de meciuri rămase de jucat în acest sezon, „Bătrăna Doamnă” nu îşi mai permite paşi greşiţi, dacă vrea să prindă un loc în competiţiile europene de anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici