Luca Toni: Trebuie să batem Steaua şi să ajungem în optimi

Atacantul Luca Toni a declarat că formaţia Bayern Munchen trebuie să învingă neapărat Steaua, în meciul de săptămâna viitoare, din etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor.

14 afișări
Imaginea articolului Luca Toni: Trebuie să batem Steaua şi să ajungem în optimi

Luca Toni: Trebuie să batem Steaua şi să ajungem în optimi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiorentina trece printr-un moment delicat, specific echipelor care joacă în Liga Campionilor. Cred că antrenorul şi echipa merită aplauze pentru ce fac. Ce şanse avem în Liga Campionilor? Trebuie să batem Steaua cu orice preţ, iar dacă vom fi în stare să trecem înainte şi de Lyon, ceea ce nu va fi deloc uşor, cred că putem ajunge în optimi", a afirmat Luca Toni, citat de site-ul violanews.com.

Steaua şi Bayern Munchen sunt adversare în grupa F a Ligii Campionilor, din care mai fac parte formaţiile Olympique Lyon şi AC Fiorentina. În primul etapă a fazei grupelor, campioana Germaniei s-a impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0, iar partida retur este programată la 25 noiembrie, la Munchen, în etapa a cincea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici