Motociclism: Prima etapă a sezonului la Enduro, la Arad, în acest weekend

Pasionaţii de motociclism sunt aşteptaţi în acest weekend, în perioada 18-20 martie, în oraşul Sebiş din judeţul Arad, pentru prima etapă a sezonului la Enduro, informează corespondentul MEDIAFAX.

204 afișări
Imaginea articolului Motociclism: Prima etapă a sezonului la Enduro, la Arad, în acest weekend

Motociclism: Prima etapă a sezonului la Enduro, la Arad, în acest weekend

Această etapă va conta atât pentru Campionatul Naţional Individual al României la Enduro, cât şi pentru Campionatul Est-European, respectiv, Campionatul Naţional al Ungariei.

Conform organizatorilor, la competiţie vor participa peste 150 sportivi din Ungaria, Lotul Naţional al Turciei, Grecia, campionul naţional al Bulgariei, Slovacia, Italia, Austria, Franţa, Germania şi România. Concurenţii vor avea de parcurs peste 360 de km.

Un număr impresionant şi important de sportivi sunt anuntaţi la start, fapt care pune Sebişul în centrul atenţiei în weekendul acesta pentru ceea ce înseamna Enduro în zona Europei de Est. Sportivii participanţi la Sebiş Enduro Challenge vor avea parte de o serie de surprize, un traseu bine marcat, atât cu zone de viteză, cât şi cu zone tehnice.

Vali Porcişteanu, multiplu campion naţional la Rally, este invitat de către organizatori, să susţină o demonstraţie pe 20 martie, înainte de festivitatea de premiere, eveniment ce va avea loc pe platoul din faţa primăriei oraşului Sebiş.

Evenimentul este organizat de Lion Racing Team, cu sprinul Consiliului Judeţean Arad şi Centrului Cultural Judeţean Arad. Mai multe detalii găsiţi şi pe site-ul competiţiei, la adresa sebisendurochallenge.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici