Preliminarii Euro-2012: România întâlneşte Franţa în deplasare, la 9 octombrie

Oficialii FRF împreună cu reprezentanţii celorlalte federaţii din Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012 au stabilit programul întâlnirilor, primul meci important al "tricolorilor" fiind cel în compania Franţei, care va avea loc în deplasare, la 9 octombrie.

77 afișări
Imaginea articolului Preliminarii Euro-2012: România întâlneşte Franţa în deplasare, la 9 octombrie

Selecţionerul Răzvan Lucescu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Discuţiile privind programul Grupei D a preliminariilor CE 2012, care au avut loc în Luxemburg, au durat aproximativ patru ore, din partea României participând directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, selecţionerul Răzvan Lucescu şi directorul sportiv, Daniel Prodan, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Programul meciurilor Grupei D este următorul:

După înţelegerea dintre reprezentanţii federaţiilor grupei D, UEFA trebuie să ratifice programul stabilit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici