Principala favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon. Ce loc ocupă Simona Halep în top

Petra Kvitova se află într-o formă sportivă foarte bună înaintea turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Sportiva din Cehia a câştigat un alt turneu pe iarbă, după ce a învins-o pe Magdalena Rybarikova cu 4-6, 6-1, 6-2 la Birmingham.

5911 afișări
Imaginea articolului Principala favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon. Ce loc ocupă Simona Halep în top

Principala favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon. Ce loc ocupă Simona Halep în top

La casele de pariuri, Kvitova este văzută principala favorită la câştigarea turneului de la Wimbledon, în timp ce Simona este văzută doar a patra în acest top. Petra are deja două titluri la Londra, în 2011 şi 2014. Serena Williams şi Garbine Muguruza se intercalează între Kvitova şi Halep în ceea ce priveşte şansele de a câştiga trofeul în acest an.

Organizatorii de la All England Club vor anunţa marţi capii de serie, Serena Williams având toate şansele să fie inclusă pe lista favoritelor. Dar foarte probabil, Halep va avea privilegiul de a porni din postura de cap de serie nr 1 la Wimbledon în acest an, ca urmare a titlului de la Roland Garros, dar mai ales a poziţiei de lider mondial în WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici