Rapid a învins Steaua, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Rapid a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, steliştii rămânând fără victorie pe teren propriu, din 2002, în întâlnirile cu giuleştenii.

1471 afișări
Imaginea articolului Rapid a învins Steaua, scor 1-0, în Liga I

Rapid a învins Steaua, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 70. După un şut al rapidiştilor, portarul Ciprian Tăturaşanu a respins mingea în faţă, iar Daniel Pancu a reluat din plonjon cu capul, din şase metri.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara (7. Szekely '60), 6. Gardoş, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. Brandan - 16. Nicoliţă, 8. Răduţ (99. Maicon '73), 20. Dică (27. Marinescu '60), 10. Tănase - 11. Bilaşco. Antrenor: Sorin Cârţu.

Rapid: 1. Coman - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 27. Glauber, 3. Ezequias - 14. Roman (20. Grigorie '21), 8. Grigore, 15. Lazăr (13. Olberdam '58), 19. Bozovici (11. Frunză '77) - 10. Herea, 77. Pancu. Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Dică '17, Nicoliţă '71, Marinescu '81, Geraldo '86 / Pancu '28, Bozovici '76, Ezequias '85

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Adrian Vidan, Aurel Oniţă (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu şi Adrian Ionescu.

Supervizor: Adalbert Kassai.

Înaintea de lovitura de start a meciului, cele două echipe au ţinut un moment de reculegere în memoria fostei glorii a formaţiei FC Argeş, Ion Bebe Barbu, care a murit în noaptea de duminică spre luni, după o grea suferinţă.

În minutul 30 al partidei, aproximativ 50 de suporteri rapidişti au fost evacuaţi de Jandarmerie. Fanii rapidişti aflaţi în partea din dreapta a Tribunei I au început să-şi încurajeze echipa, ei fiind imediat evacuaţi din stadion.

Gruparea din Bulevardul Ghencea a refuzat să acorde bilete suporterilor giuleşteni la meciul direct din această seară, astfel că sectorul rezervat galeriei rapidiste a rămas gol. În cursul zilei, preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat că suporterii giuleşteni şi-au achiziţionat în alte zone ale stadionului 600 de bilete.

După gol, o mare parte a galeriei steliste a părăsit stadionul. Tot după gol, suporterii stelişti au strigat "Becali, pleacă din Ghencea".

La sfârşitul meciului, jucătorii rapidişti au făcut o horă a bucuriei în teren, iar fotbaliştii stelişti au fost înjuraţi, mulţi dintre ei preferând să meargă direct la vestiare, fără să mai salute publicul.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. Printre aceştia s-a aflat şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici