Sergio Ramos se menţine în formă şi în vacanţă

  • Sergio Ramos a făcut flotări cu fiul său în spate
  • Fundaşul a devenit campion cu Real Madrid, în urmă cu 10 zile
  • Realul va juca pe pe 7 august returul cu Manchester City, din optimile Champions League
246 afișări
Imaginea articolului  Sergio Ramos se menţine în formă şi în vacanţă

Sergio Ramos se menţine în formă şi în vacanţă

Galacticii Realului au primit o mini-vacanţă, după ce au luat titlul în Spania. Sergio Ramos se menţine în formă într-un mod inedit. Face flotări cu fiul său de doi ani, în spate. Ramos le-a arătat şi fanilor antrenamentul inedit pe contul de Instagram şi a adunat aproape două milioane de vizualizări în câteva ore. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never lose focus! 😜 Work work work 💪 With my little man #Alejandro 🥊

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Jul 25, 2020 at 12:38pm PDT
 
Ramos a devenit în acest sezon fundaşul cu cele mai multe goluri din Spania. A înscris de 72 de ori! Ramos a păstrat goluri şi pentru returul cu City, din optimile Champions League. Realul a pierdut cu 1-2 primul meci, dar are în continuare şanse la calificarea în sferturile de finală. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici