CME va lansa o nouă televiziune în Bulgaria: bTV Lady

Central European Media Enterprises (CME) a anunţat, luni, că va lansa o nouă televiziune în Bulgaria, care se va numi bTV Lady şi va avea ca public ţintă femeile, potrivit unui comunicat.

197 afișări
Imaginea articolului CME va lansa o nouă televiziune în Bulgaria: bTV Lady

CME va lansa o nouă televiziune în Bulgaria: bTV Lady

bTV Lady va fi cea de-a 30-a televiziune lansată de CME în Europa Centrală şi de Est, de la înfiinţarea companiei de media, în 1994.

Distribuită pe reţelele de cablu şi satelit din Bulgaria, bTV Lady va începe să emită pe 28 ianuarie.

Noua televiziune va difuza o diversitate de producţii locale şi internaţionale, inclusiv emisiuni de lifestyle, reality show-uri, programe de divertisment, de sănătate şi de frumuseţe, telenovele turceşti şi latino-americane şi binecunoscute seriale americane.

Sloganul televiziunii bTV Lady va fi "More for Her" (Mai mult pentru ea, n.r.).

"Ca lider al pieţei, considerăm că este foarte important să reacţionăm la cerinţele telespectatorilor", a declarat Vicky Politova, director general al bTV Media Group.

"Cercetările noastre au identificat necesitatea unei televiziuni care să le ofere femeilor din Bulgaria programele şi genurile lor favorite într-un singur loc, astfel că bTV Lady a fost un pas natural înainte în strategia noastră de dezvoltare a numărului de televiziuni. Vom aduce ceva nou pe piaţă şi vom oferi conţinut local exclusiv, primul program original fiind un talk show zilnic", a mai spus Vicky Politova.

CME este o companie de media şi entertainment integrată vertical, ale cărei operaţiuni de televiziune, conţinut şi new media îi conferă poziţii de lider de piaţă în şase ţări din Europa Centrală şi de Est, cu o populaţie totală de aproximativ 50 de milioane de persoane.

CME are televiziuni în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action şi Ring.bg), Croaţia (Nova TV, Doma şi Nova World), Republica Cehă (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport şi MTV Czech), România (PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro, MTV România şi PRO TV Chişinău), Slovacia (TV Markíza şi Doma) şi Slovenia (POP TV, Kanal A şi pachetul POP NON STOP). Operaţiunile de broadcast ale CME sunt sprijinite de divizia de conţinut şi distribuţie, Media Pro Entertainment, dar şi de divizia de New Media, care operează Voyo, serviciu regional de video-on-demand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici