- Home
- Economic
- (28.06.2021, 15:27)
- Ştefan Dumitru
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ingredientul secret al unei mese la restaurant în 2021: digitalizarea. Noi strategii pentru servicii eficiente în domeniul HoReCa
- După pierderile uriaşe, HoReCa trebuie să se repună pe picioare
- Restaurantele trebuie să îşi digitalizeze procesele pentru eficientizare
- Prin digitalizare, restaurantele vor atrage clienţi noi
183 afișări
La restaurant, în 2021
HoReCa va trebui să vină cu strategii noi pentru a se repune pe picioare după pierderile care au intervenit din momentul începerii pandemiei. Digitalizarea este cea mai bună şi apropiată soluţie.
Restaurantele doresc soluţii de digitalizare care pot fi adoptate pentru creşterea eficienţei, a vânzărilor, dar nu în ultimul rând pentru atragerea clienţilor şi revenirea financiară.
Bogdan Stanciu, proprietarul firmei Bit Soft care dezvoltă soluţii software pentru industria ospitalităţii, spune că programele din interiorul unui restaurant, dar şi cele pentru vânzare online, sunt esenţiale în era noastră.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Preotul A.I. și-a luat rolul prea în serios. „Părintele Justin” a fost retrogradat, după ce a spus că poți să botezi un copil în Gatorade
-
Infotrafic: autorităţile sunt în alertă deoarece şoselele s-ar putea aglomera înainte de minivacanţă
-
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
-
Ion Cristoiu: Cum poate deveni România imună la diversiunile ruseşti
„Sincronizează momentul în care dă drumul la comenzi, pe fiecare celulă de producţie în parte în aşa fel încât la final masa respectivă să fie servită în acelaşi timp. Tu la final vrei toate felurile de mâncare să îţi iasă în acelaşi timp, să le duci la masă în acelaşi timp. Ele au timpi de preparare diferiţi. Noi practic îi ajutăm să îşi dezvolte propriul lor canal de vânzare către online”, explică Bogdan Stanciu.
Radu Tănase, cofondator Calif, spune că în reţeaua sa de restaurante clienţii se pot bucura de ecrane care monitorizează pregătirea comenzilor.
„Pentru a lucra mai lejer trebuie să fii asistat de echipamente. Echipamentele, ca să le poţi programa, trebuie să existe în spate un soft. Softul acela trebuie să îţi dea un raport. Raportul acela ajunge la tine şi tu ştii ce se întâmplă. Mai complicată este partea din spate. Ceea ce clientul nu vede. Fluxurile noastre interne”, precizează Radu Tănase.
Citește pe alephnews.ro: SUA: 5 unități israeliene au comis încălcări ale drepturilor omului înainte de izbucnirea războiului din Gaza. Washingtonul este principalul susținător militar al Israelului
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CJ Ilfov a anunțat un campus educațional în orașul Măgurele. Organizatorii au „împrumutat” imagini dintr-un proiect din China
Cine este omul de afaceri care a câştigat 6,5 miliarde de dolari peste noapte, mai mult decât salariul mediu pe o lună a 6 milioane de români
Cine este omul de afaceri care a câştigat 6,5 miliarde de dolari peste noapte, mai mult decât salariul mediu pe o lună a 6 milioane de români
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe