Mega Image deschide alte trei magazine de proximitate Shop&Go şi un supermarket Mega Image

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide săptămâna aceasta două magazine de proximitate Shop&Go şi un supermarket Mega Image în Bucureşti şi un Shop&Go în Cernica, judeţul Ilfov, ajungând astfel la o reţea naţională de 309 magazine, a anunţat retailerul.

263 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide alte trei magazine de proximitate Shop&Go şi un supermarket Mega Image

Mega Image deschide alte trei magazine de proximitate Shop&Go şi un supermarket Mega Image (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Compania a programat pentru miercuri, 14 mai, deschiderea celor trei magazine Shop&Go, iar pentru vineri, 16 mai, a supermarketului Mega Image.

Shop&Go Zidarului 4, situat în sector 5 al Capitalei, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 110 metri pătraţi, Shop&Go Complex Stejarii, din sectorul 1, se întinde pe 92 metri pătraţi, iar magazinul din Cernica are 120 metri pătraţi.

Noul supermarket Mega Image este situat pe Bd. Basarabia, în sectorul 2, şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 698 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 309 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (169), Shop&Go (139), AB COOL FOOD (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici