Preţuri de criză pentru tine! Vezi cât de bine arată garsonierele care au ajuns să coste cât un Duster!

Am trăit ca s-o vedem şi pe asta: cu banii pe care i-ai da acum pe cel mai tare Duster, adică 16.500 de euro, dacă nu vrei şi ceva extraopţiuni, îţi poţi cumpăra o garsonieră la cel mai bun preţ adus de criză, în oricare dintre marile orase şi să vezi cât de bine arată!

220 afișări
Imaginea articolului Preţuri de criză pentru tine! Vezi cât de bine arată garsonierele care au ajuns să coste cât un Duster!

Preturi de criza pentru tine! Vezi cat de bine arata garsonierele care au ajuns sa coste cat un Duster! (Imagine: www.incont.ro)

Depinde foarte mult ce îţi doreşti, dar poţi găsi garsoniere, bine poziţionate, chiar şi în centrul Capitalei, care să coste mai puţin de 17.000 de euro. Nu glumim!

Citeşte mai multe despre garsonierele la preţuri de criză pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici