Radu Gheţea, la a doua audiere în Comisia senatorială privind activitatea CEC

Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, s-a prezentat, miercuri, la cea de-a doua întâlnire cu membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat care anchetează activitatea managerială a băncii, senatorii semnând un acord de confidenţialitate înainte de şedinţă.

369 afișări
Imaginea articolului Radu Gheţea, la a doua audiere în Comisia senatorială privind activitatea CEC

Radu Gheţea (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Preşedintele comisiei, Cosmin Nicula, a declarat la intrarea în Comisie că doar el are certificat ORNISS, ceilalţi membri semnând un angajament de confidenţialitate.

Întrebat dacă acel angajament acoperă prevederile privind secretul bancar, Nicula a răspuns: "Da, da".

De altfel, membrii Comisiei au stat o oră în biroul lui Nicula, unde s-a aflat şi preşedintele CEC, Radu Graţian Gheţea.

Este cea de-a doua audiere a preşedintelui CEC la comisia de buget-finanţe din Senat care anchetează acitivitatea băncii.

Nicula a anunţat, marţi, după audierea board-ului CEC, că a solicitat băncii lista tuturor creditelor agricole acordate persoanelor fizice şi juridice.

"Le-am solicitat să ne pună la dispoziţie toate creditele pe care le-au dat, pe 2012 şi 2013, pentru terenurile agricole şi cui, persoane fizice şi juridice", a spus Cosmin Nicula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici