Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România

Producătorul japonez de automobile şi motociclete Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România, biroul urmând să coordoneze strategia comercială şi de dezvoltare a reţelei de dealeri şi service a constructorului, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al firmei, Alin Radu.

206 afișări
Imaginea articolului Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România

Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România

"Biroul de reprezentanţă a fost deschis practic pe 15 februarie, însă perfectarea actelor cu Ministerul de Finanţe a mai durat până pe 15 martie. Practic, reprezentanţa Suzuki în România va coordona strategia comercială şi de dezvoltare a reţelei de dealeri şi service a constructorului, fără a prelua importul, această activitate fiind făcută de fiecare dealer al mărcii", a spus Radu, prezent la Salonul Moto şi Accesorii 2008, organizat în perioada 17-20 aprilie la complexul expoziţional Prisma 2.

Pentru acest an, reprezentanţa şi-a propus ca numărul de dealeri pentru automobile să ajungă la zece sau 11, faţă de trei în prezent. De asemenea, biroul vrea ca pe partea moto să dezvolte o reţea formată de asemenea din 10 sau 11 dealeri, în acest an.

La 1 mai vor fi deschise noi dealership-uri în Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Constanţa şi Iaşi.

Ţinta de vânzări pentru automobile în primul an în care reprezentanţa funcţionează în România este de 3.000 de unităţi pentru automobile şi de 700 de unităţi pentru motociclete.

Radu a mai spus că Suzuki va lansa în România, în luna mai, modelul de clasă mică Splash, la un preţ de bază de 7.800 de euro cu TVA inclus. Modelul va fi disponibil în trei motorizări, două pe benzină - de 1 şi 1,2 litri - şi una diesel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici