Vânzările de maşini noi au crescut în octombrie pentru prima dată în ultimele şase luni

Vânzările de autoturisme noi s-au majorat în octombrie cu 11,1% faţă de septembrie, la 10.380 de unităţi, având astfel prima creştere din ultimele şase luni, declinul la zece luni fiind de 54% faţă de perioada similară a anului trecut, la 112.150 unităţi, potrivit datelor APIA.

18 afișări
Imaginea articolului Vânzările de maşini noi au crescut în octombrie pentru prima dată în ultimele şase luni

Vânzările de maşini noi au crescut în octombrie pentru prima dată în ultimele şase luni (Imagine: Mediafax Foto)

Cea mai recentă creştere lunară a vânzărilor de autoturisme noi se înregistrase în aprilie, când au fost livrate 14.884 unităţi.

Piaţa auto românească totală, incluzând automobilele, vehiculele comerciale şi autobuzele, a crescut cu 9,6% în octombrie, faţă de septembrie, la 12.033 unităţi, iar cumultat pe zece luni a scăzut cu 56,7%, la 126.606 maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici