VIDEO | Proteste împotriva măsurilor anti coronavirus în centrul Londrei. Zece persoane au fost arestate

  • În centrul Londrei a avut loc un protest împotriva măsurilor restrictive pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2
  • Oamenii sunt nemulţumiţi de regulile impuse de autorităţi
  • 10 persoane au fost arestate de poliţişti
1765 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Proteste împotriva măsurilor anti coronavirus în centrul Londrei. Zece persoane au fost arestate

FOTO: Profimedia

Ziua de sâmbătă nu a fost una paşnică pentru londonezi. În centrul capitalei Marii Britanii, poliţia a intervenit în forţă printre manifestanţii care protestau împotriva măsurilor anti coronavirus.

Zece persoane au fost arestate, iar patru ofiţeri au fost răniţi în timpul luptelor duse în plină stradă. Dintre oamenii legii, doi au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital, relatează Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici