Reacţia Preşedinţiei sud-coreene după noile teste balistice ale Coreei de Nord în Marea Japoniei

Coreea de Sud a îndemnat sâmbătă Coreea de Nord să evite amplificarea tensiunilor în Peninsula Coreea, exprimând "preocupare" privind noile teste balistice, informează site-ul agenţiei Reuters.

1197 afișări
Imaginea articolului Reacţia Preşedinţiei sud-coreene după noile teste balistice ale Coreei de Nord în Marea Japoniei

Reacţia Preşedinţiei sud-coreene după noile teste balistice ale Coreei de Nord în Marea Japoniei

"Cerem Coreei de Nord să înceteze acţiunile care conduc la intensificarea tensiunilor militare în Peninsula Coreea. Suntem foarte preocupaţi de testele balistice nord-coreene", a comunicat Preşedinţia Coreei de Sud.

"Ne aşteptăm ca Administraţia din Coreea de Nord să reia activ eforturile pentru denuclearizare", a subliniat Preşedinţia de la Seul.

Coreea de Nord a testat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, rachete cu rază scurtă de acţiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici