Record de precipitaţii în Emiratele Arabe Unite. Inundaţiile au făcut pagube uriaşe, un om a murit

  • Cel puţin un om a murit după ce ploile abundente au provocat inundaţii în Emiratele Arabe Unite.
  • Pagubele sunt importante, anunţă autorităţile.
  • Ţara asiatică a înregistrat un record în ceea ce priveşte cantitatea de precipitaţii acumulată în 24 de ore.
1727 afișări
Imaginea articolului Record de precipitaţii în Emiratele Arabe Unite. Inundaţiile au făcut pagube uriaşe, un om a murit

Record de precipitaţii în Emiratele Arabe Unite. Inundaţiile au făcut pagube uriaşe, un om a murit

Recordul privind precipitaţiile a fost înregistrat marţi atunci când a fost depăşită cantitatea totală de apă căzută într-un interval de 24 de ore. Măsurătorile în regiune se realizează din 1949, potrivit Reuters.

Presa locală a anunţat că un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit după ce vehiculul său a fost luat de ape în nordul ţării. Autorităţile vorbesc despre pagube semnificative în mai multe părţi ale ţării, inclusiv drumuri prăbuşite şi case inundate. Activităţile de pe Aeroportul Internaţional Dubai, unul dintre cele mai aglomerate din lume, au fost perturbate.

Inundaţii sunt şi în Oman. 19 persoane au murit, inclusiv copii de şcoală, după trei zile consecutive de ploi abundente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici