Botezatu va primi cadou un Ferrari

Designerul Cătălin Botezatu va primi cadou, vineri seara, după show-ului "Dansez pentru tine", ultimul model de Ferrari, de culoare roşie.

131 afișări
Imaginea articolului Botezatu va primi cadou un Ferrari

Cătălin Botezatu va primi cadou un Ferrari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a fost eliminat din concurs, Cătălin Botezatu va dansa vineri seara din nou în cadrul show-ului, de această dată în postura de invitat special.

La ieşirea din platou, compania Mumm, care produce şampanie de lux, îi va oferi cadou ultimul model de Ferrari, de culoare roşie, cu care se va şi deplasa spre Mamaia de 1 mai.

Cătălin Botezatu şi partenera lui, Liuba, au părăsit, vineri seară, competiţia "Dansez pentru tine". După peste două luni de antrenamente în care şi-a abandonat aproape toate proiectele personale şi profesionale şi în care a trecut prin accidentări grave, perfuzii, oboseală cronică, dureri de oase şi presiune psihică, designerul Cătălin Botezatu a ieşit din platou în rafale de aplauze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici