Filmul "În Sexcursie", din 19 decembrie, în cinematografele româneşti (Video)

Filmul "În Sexcursie/ Sex Drive", de Sean Anders, cu Josh Zuckerman în rolul principal, va avea premiera în cinematografele din România pe 19 decembrie, informează MediaPro Distribution.

322 afișări
Imaginea articolului Filmul "În Sexcursie", din 19 decembrie, în cinematografele româneşti (Video)

Filmul "În Sexcursie", din 19 decembrie, în cinematografele româneşti

La trei ani de când "Virgin la 40 de ani" făcea furori în sălile de cinema din România, vine vremea virginului de 18 ani, Ian Lafferty (Josh Zuckerman), să stârnească hohote de râs pe marile ecrane, unde din 19 decembrie, reinventează comedia, în cea mai amuzantă aventură a sezonului, "În sexcursie".

Din distribuţia filmului fac parte Josh Zuckerman, Amanda Crew, Seth Green şi James Marsden.

Adorabilul Ian (Josh Zuckerman) este ultimul american virgin. Cel puţin aşa se simte când trebuie să meargă la facultate şi toate fetele pe care încearcă să le abordeze îl preferă pe fratele său, în vârstă de 14 ani.

Ian a fost mereu un băiat de treabă, întotdeauna un bun prieten al fetelor, însă niciodată iubitul cuiva. Acum crede, însă, că norocul i s-a schimbat, pentru că o întâlneşte online pe Danielle, care pare să fie tot ce şi-a dorit Ian vreodată: e simpatică, sexi, iar sentimentele par să fie reciproce. Există, însă, o singură problemă: Danielle locuieşte în Knoxville, iar Ian trăieşte în Chicago. Şi ar mai fi una: Danielle crede, judecând după profilul postat de Ian pe Facebook, că acesta arată ca Brad Pitt.

La insistenţele celui mai bun prieten al său, Lance, Ian se hotărăşte să-şi înfrunte teama de a fi respins. Astfel, el porneşte în călătoria vieţii sale, atunci când Danielle îi mărturiseşte că, dacă el va veni până la ea, ceea ce înseamnă să traverseze toata ţara, ea i se va dedica trup şi suflet.

Filmul va rula la Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Lotus (Oradea), precum şi în reţeaua Cinema City din Cluj şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici