Kate Middleton stârneşte speculaţii în privinţa unei logodne cu prinţul William

Kate Middleton a renunţat la slujba pe care o avea într-o firmă de modă, stârnind speculaţii în presa britanică potrivit cărora s-ar pregăti de logodna cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

12 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton stârneşte speculaţii în privinţa unei logodne cu prinţul William

Kate Middleton stârneşte speculaţii în privinţa unei logodne cu prinţul William

Kate Middleton, în vârstă de 25 de ani, şi-a părăsit slujba pe care o avea la firma Jigsaw, după mai puţin de un an, spunând prietenilor că "are nevoie de timp pentru ea". Prietenii săi sugerează că Middleton doreşte să călătorească sau să se ocupe de o pasiune de-a sa, fotografia. Totuşi, conducerea firmei Jigsaw a indicat că Middleton este liberă să se întoarcă, dacă doreşte, informează dailymail.co.uk.

Decizia de a-şi părăsi slujba, creată special pentru ea de propietarii firmei, John şi Belle Robinson, a provocat critici printre angajaţi, mai ales că Middleton lucra doar patru zile pe săptămână pentru a fi disponibilă pentru programul regal al iubitului său, prinţul William. Middleton a început să lucreze în urmă cu un an, după ce a absolvit facultatea, de teamă să nu fie privită ca soţiile starurilor din lumea fotbalului, care nu fac nimic altceva decât cumpărături.

Publicaţiile britanice sunt de părere că mişcarea pe care a făcut-o Kate este de fapt o pauză în aşteptarea anunţului logodnei cu prinţul William. Presa britanică speculează că nu va dura mult până când William o va cere de soţie pe Middleton. Însă surse apropiate prinţului, locotenent secund în regimentul Household Cavalry, spun că, deşi cei doi şi-au reluat relaţia, Kate va trebui să mai aştepte până cel puţin în luna iulie 2009 pentru a deveni mireasa acestuia.

Surse apropiate de familia regală şi-au exprimat, totuşi, iritarea faţă de pregătirile destul de evidente ale lui Kate de a deveni prinţesă. "Pare că pur şi simplu încearcă să-şi omoare timpul până când William o va cere de soţie, fapt care pare puţin disperat în zilele noastre şi la vârsta ei", a spus o sursă.

Cei doi tineri s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, în Scoţia, în 2001. William şi Kate împărţeau un apartament împreună cu alţi doi studenţi şi au devenit repede de nedespărţit. Primele fotografii ale cuplului au fost realizate în primăvara anului 2004, în timpul unei vacanţe în Elveţia.

Despărţirea lor, în aprilie, a provocat o mare uimire în Marea Britanie, pentru că mulţi se aşteptau ca cei doi să-şi anunţe logodna.

Printre motivele despărţirii lor au circulat două - primul, că tânărul ofiţer nu a vrut să se căsătorească, şi al doilea, că atenţia constantă din partea paparazzi-lor le-a sufocat relaţia.

La începutul lunii octombrie, prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost fotografiat în compania lui Kate Middleton, în timpul unei partide de vânătoare. Acest fapt a confirmat speculaţiile făcute de publicaţiile britanice, potrivit cărora prinţul William, în vârstă de 25 de ani, şi-a reluat relaţia cu Middleton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici