Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare - VIDEO

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost condamnată, marţi, la 90 de zile de închisoare pentru că a violat termenii regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină.

100 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare - VIDEO

Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Judecătoarea Marsha Revel de la Curtea Superioară din Beverly Hills (Los Angeles) i-a ordonat starletei să se predea pe 20 iulie. Totodată, Lohan va trebui să urmeze un program de dezintoxicare de 90 de zile după efectuarea pedepsei.

Lohan, în vârstă de 24 de ani, odată o promiţătoare tânără actriţă, s-a remarcat în ultimii ani prin comportamentul turbulent şi o viaţă plină de abuzuri. Ea a implorat-o pe judecătoare să-i mai acorde o şansă spunând că urmează cu conştiinciozitate un program de dezalcoolizare. "Nu o iau ca pe o glumă. Aceasta este viaţa mea. Aceasta este cariera mea. Este ceva pentru care am muncit toată viaţa", a pledat actriţa.

Însă judecătoarea a fost de altă părere. Lohan, care s-a internat de trei ori într-o clinică de dezintoxicare în 2007, a lipsit de la câteva şedinţe în timpul acestui program, în ultimele şase luni. Lohan a dat vina pe munca sa, dar judecătoarea a fost neînduplecată.

Acest program i-a fost impus în 2007 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină. Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare în acel an, ca parte a pedepsei primite, şi apoi a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În octombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an, după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul de dezalcoolizare.

Revel a condamnat-o, marţi, la câte 30 de zile de închisoare pentru cele două capete de acuzare din 2007 şi la alte 30 de zile pentru că a găsit-o vinovată de conducere imprudentă, tot pentru un incident din 2007. Pedeapsa totală este de 90 de zile de închisoare.

Se pare, însă, că Lohan nu va efectua întreaga pedeapsă în închisoare. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles, Steve Whitmore, a declarat că, în general, femeile non-violente efectuează 25% din pedeapsă în închisoare, putând fi eliberate mai devreme pentru bună purtare, mai ales în condiţiile în care penitenciarele locale sunt destul de aglomerate.

Totodată, judecătoarea a refuzat cererea lui Lohan de a i se îndepărta o brăţară de monitorizare a consumului de alcool pe care actriţa o are ataşată la picior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici