Mel Gibson a scăpat de vizitele periodice la tribunal

Actorul Mel Gibson a fost felicitat, miercuri, pentru că a îndeplinit toate condiţiile impuse de autorităţi în timpul supravegherii judiciare, la un an şi jumătate de la scandalul comentariilor antisemite făcute în timp ce era arestat pentru conducere în stare de ebrietate.

1 afișare
Imaginea articolului Mel Gibson a scăpat de vizitele periodice la tribunal

Mel Gibson a îndeplinit toate condiţiile impuse în timpul supravegherii judiciare

"De acum înainte sunteţi singur (...), deci va fi o perioadă foarte dificilă pentru dumneavoastră", a explicat judecătorul Lawrence Mira în timpul audierii finale care a avut loc la un tribunal din Malibu, California, destinată evaluării progreselor pe care actorul le-a făcut în lupta contra dependenţei de alcool. Actorul a fost obligat să participe la mai multe şedinţe ale Alcoolicilor Anonimi. Magistratul i-a urat noroc actorului.

Gibson, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat pe 28 iulie 2006, la volanul maşinii sale, în Malibu. Nivelul de alcool în sânge era de 1,5 ori mai mare decât limita maximă admisă de lege.

Pe 17 august 2006, după ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare, actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari. Gibson mai are de efectuat 18 luni din pedeapsa de libertate sub supraveghere judiciară.

Un adevărat scandal s-a iscat după ce s-a descoperit că Gibson a făcut câteva comentarii antisemite în timpul arestării sale. Actorul a exclamat "Îi ... pe evrei. Evreii sunt responsabili pentru toate războaiele lumii". Ulterior, Gibson şi-a cerut scuze, explicând că toată viaţa s-a luptat împotriva alcoolismului.

Declaraţiile lui Gibson, câştigător a două premii Oscar pentru "Braveheart - Inimă neînfricată" (1996), au fost cu atât mai rău primite cu cât acesta, care nu şi-a ascuns niciodată credinţa catolică fundamentalistă, a lansat, în 2004, filmul "Patimile lui Hristos", bazat pe o interpretare literală a Bibliei. Mulţi au spus că acest film conţine mai multe referiri antisemite.

Mel Gibson a scăpat de vizitele periodice la tribunal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici