Un sat mic din Anglia foloseşte florile pentru a reduce excesul de viteză al şoferilor

  • Consiliul parohial Newnton a plantat pentru prima dată flori de-a lungul drumului în timpul pandemiei pentru a contribui la îmbunătăţirea biodiversităţii.
  • Pe lângă faptul că a atras mai multe animale sălbatice, a observat că şoferii încetineau când treceau pe lângă flori.
2697 afișări
Imaginea articolului Un sat mic din Anglia foloseşte florile pentru a reduce excesul de viteză al şoferilor

Sursa foto: Twitter

Consiliul Parohial Newnton a implementat de-a lungul anilor diverse metode pentru a descuraja excesul de viteză prin satul din Wiltshire. Fiind un consiliu mic, acesta primeşte fonduri limitate de la guvern.
 
O campanie de crowdfunding a strâns aproape 8.000 de lire sterline pentru măsuri de reducere a traficului, potrivit BBC.
 
Banii vor fi folosiţi pentru a finanţa un program de îngrijire a florilor sălbatice pe trei ani.
 
De asemenea, consiliul a instalat un semn care clipeşte şi înregistrează date atunci când oamenii încalcă limita de viteză de 48 km/h.
 
Conform datelor, 90% din conducătorii auto conduc peste limita de viteză.
 
Di Thomas, preşedintele Consiliului Parohial Long Newnton, a declarat: „Este un număr şocant. Ca şi comunitate, încercăm din răsputeri să găsim o modalitate de a reduce viteza".
 
Jenny Forde, membră a cabinetului pentru sănătate şi bunăstare la Consiliul Districtului Cotswold, a declarat: „Nu este o problemă. Dovezile au arătat că, dacă introduceţi lucruri precum florile sălbatice, şoferii vor încetini pentru că simt că intră într-un loc îngrijit".
 
Datele vor fi folosite pentru a măsura cât de eficiente sunt florile pentru a-i descuraja pe automobilişti să nu mai depăşească viteza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici