Temperaturile scad în Bucureşti, maximele nu mai trec de 18 grade

După 30 de grade temperatură maximă marţi, vremea se răceşte destul de mult în următoarele zile, astfel că joi maximele nu mai trec de 18 grade, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

178 afișări
Imaginea articolului Temperaturile scad în Bucureşti, maximele nu mai trec de 18 grade

Temperaturile scad în Bucureşti, maximele nu mai trec de 18 grade

Marţi, vremea va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cu o temperatură maximă în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul nopţii când va creşte probabilitatea pentru averse slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări şi vor fi perioade cu averse, cel mai probabil după orele amiezii însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

Joi, valorile termice vor continua să scadă uşor. Cerul va avea înnorări şi vor mai fi condiţii de ploaie slabă, mai ales în prima parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici