PRM şi-a depus candidaturile pentru Bucureşti: Virgina Vedinaş la Primărie, Irina Loghin la CGMB

PRM a depus, marţi, la BEM, listele de candidaţi pentru Bucureşti, C.V. Tudor declarând că formaţiunea pe care o conduce este singura care nu a dat dovadă de misoginism, având candidat la Primărie pe senatorul Virginia Vedinaş, iar pe primul loc la CGMB pe senatorul Irina Loghin.

110 afișări
Imaginea articolului PRM şi-a depus candidaturile pentru Bucureşti: Virgina Vedinaş la Primărie, Irina Loghin la CGMB

Virginia Vedinaş şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei (Imagine: www.senat.ro)

"Ne vorbesc toţi de democraţie, dar niciun partid nu a propus o femeie pentru funcţia de primar general al Capitalei. Noi suntem pentru a doua oară în această ipostază. Ce înţeleg ei prin demcraţie, de ce persecută femeile, de ce sunt misogini?”, a spus Vadim Tudor, cu ocazia depunerii la BEM a candidaturilor PRM la CGMB şi Primăria Generală a Capitalei.

El a mai afirmat că priorităţile Capitalei sunt siguranţa cetăţeanului, transportul, străzile, mizeria, pieţele şi rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

Totodată, Corneliu Vadim Tudor a anunţat că pe primul loc al listei pentru CGMB se află senatorul Irina Loghin.

"Măcar de ar avea şi alţii oameni de talia Irinei Loghin. În timp ce alţii vin cu Adrian Copilul Minune, care este puţin mai înalt decât Emil Boc, the Wonder Kid, noi venim cu oameni de genul ăsta, care măcar sunt integri", a mai spus preşedintele PRM.

Totodată, el a ţinut să acuze "mafia sondajelor".

"Sondajele mincinoase dau PRM de parcă nu ar exista, de parcă nici nu s-ar fi înscris la Tribunal. Un partid care n-a fost la guvernare, nu a furat, nu i-a minţit pe alegători nu are cum să înregistreze un scor sub 5%", a mai spus Vadim Tudor.

El l-a caracterizat pe Sorin Oprescu drept un om demn pe care l-a trădat partidul şi a opinat că situaţia creată de candidatura acestuia avantajează PRM, prin divizarea electoratului PSD din Bucureşti.

La rândul său, Vedinaş a arătat că locuieşte în Bucureşti de peste 30 de ani.

"Am suferit în această perioadă văzând cu câtă lipsă de responsabilitate este gestionat, cât dispreţ pentru banul public, pentru interesele cetăţenilor şi pentru siguranţa copiilor noştri. La toate aceste abuzturi intenţionez să le pun capăt", a declarat candidatul PRM pe Primăria Generală.

Alături de candidatul PRM pentru funcţia de primar general, Verginia Vedinaş, la eveniment au mai participat şi senatorii Irina Loghin şi Gheorghe Funar şi vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici