PSD, ironii la adresa Guvernului: Nici lui Dăncilă nu-i faceţi faţă. Aveţi un al doilea şef mai mic şi mai bronzat care aşteaptă să vă ia locul

  • PSD îl ironizează pe Ludovic Orban şi pe Guvernul său
  • Alfred Simonis(PSD): Eu nu cred că-i faceţi faţă nici doamnei Dăncilă
  • Simonis: Aveţi un al doilea şef, mai mic, foarte bronzat care aşteaptă să vă ia locul
4667 afișări
Imaginea articolului PSD, ironii la adresa Guvernului: Nici lui Dăncilă nu-i faceţi faţă. Aveţi un al doilea şef mai mic şi mai bronzat care aşteaptă să vă ia locul

PSD râde de Guvernul liberal în plenul Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor social-democraţi Alfred Simonis spune că Orban nu-i face faţă nici măcar Vioricăi Dăncilă.

În timp ce de la tribună se afirma faptul că Ludovic Orban este cel mai slab premier pe care l-a avut România, dinspre grupul PNL, câteva voci au strigat că mai slab decât domnul Orban a fost doamna Dăncilă. E bine că v-au stabilit colegii de la PNL un target greu de ajuns, însă eu nu cred că-i faceţi faţă nici doamnei Dăncilă, a spus Alfred Simonis.

Liderul deputaţilor social-democraţi sugerează că Rareş Bogdan ar putea urmări scaunul de prim-ministru.
 
E timpul să vă treziţi cu toţi stimaţi membri ai Guvernului. Dacă nu, poate e timpul să plecaţi acasă, nu de alta dar aveţi un al doilea şef dincolo de preşedintele României, unul mai mic, foarte bronzat de obicei, nu ştiu dacă foloseşte ruj sau nu, însă stă la pândă să vă ia locul.
 
Premierul Ludovic Orban a fost prezent astăzi în Camera Deputaţilor la Ora prim-ministrului, convocată de liderul Pro România Victor Ponta. Acesta a răspuns al întrebările legate de relansarea economică.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici