Atenţie! Pe Bursă cad avioane! Acţiunile care „au decolat“ în ultimele zile au terminat benzina

Titlurile Oltchim (OLT - simbol bursier), Rompetrol Rafinare (RRC) şi ale altor trei companii din sectorul petrolier, care au înregistrat creşteri cuprinse între 40% şi 130% de la începutul lunii iunie şi până la jumătatea şedinţei de ieri, au închis ziua cu scăderi puternice.

5 afișări
Imaginea articolului Atenţie! Pe Bursă cad avioane! Acţiunile care „au decolat“ în ultimele zile au terminat benzina

Atenţie! Pe Bursă cad avioane! Acţiunile care „au decolat“ în ultimele zile au terminat benzina

Cinci acţiuni din sectorul petrochimic îi uimesc pe investitori, dar şi pe brokeri, care nu găsesc o justificare clară pentru creşterile fulminante ale acestora în ultimele şedinţe.Dacă la început creşteau numai acţiunile combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT), treptat în hora aprecierilor de 15% pe zi s-au alăturat acţiunile Rompetrol Rafinare (RRC), respectiv titlurile terminalului de produse petroliere Oil Terminal Constanţa (OIL), divizia de servicii petroliere Rompetrol Well Services (PTR) şi cele ale casei de comerţ cu produse petroliere Petrolexportimport (PEI).

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici