15 afgani au fost găsiţi de poliţiştii de la Vama Nădlac II. Ei erau ascunşi în două TIR-uri cu deşeuri de aluminiu

  • 15 cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost prinşi de poliţişti.
  • Aceştia erau ascunşi în două automarfare încărcate cu deşeuri de aluminiu, respectiv piese metalice.
  • În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani.
103 afișări
Imaginea articolului 15 afgani au fost găsiţi de poliţiştii de la Vama Nădlac II.  Ei erau ascunşi în două TIR-uri cu deşeuri de aluminiu

15 afgani au fost găsiţi de poliţiştii de la Vama Nădlac II. Ei erau ascunşi în două TIR-uri cu deşeuri de aluminiu

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au oprit pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 35 ani, care conducea u TIR. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta deşeuri de aluminiu pe ruta România - Ungaria.

Oamenii legii au făcut un control amănunţit al mijlocului de transport, astfel că, în interior, au descoperit, ascunse în compartimentul marfă, opt persoane.

Câteva ore mai târziu, vineri dimineaţa, la ora 4.30, la acelaşi punct de trecere, poliţiştii de frontieră au depistat alţi şapte cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani, ascunşi într-un camion încărcat cu piese metalice, condus de un cetăţean român.

În ambele situaţii, cetăţenii străini, care sunt solicitanţi de azil în România, au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici