Adevărul despre locuinţa lui Elon Musk. Miliardarul stă, de fapt, într-un mega-conac de 12 milioane de dolari

Publicaţia americană Wall Street Journal a dezvăluit Musk şi-a vândut toate proprietăţile şi s-a mutat în Texas într-o casă mică de 37 de metri pătraţi. De fapt, este oaspetele prietenului său milionar Ken Howery într-un mega-conac de 12 milioane de dolari.

8811 afișări
Imaginea articolului Adevărul despre locuinţa lui Elon Musk. Miliardarul stă, de fapt, într-un mega-conac de 12 milioane de dolari

Adevărul despre locuinţa lui Elon Musk. Miliardarul stă, de fapt, într-un mega-conac de 12 milioane de dolari

Din vara lui 2021, Elon Musk a făcut o alegere radicală: după ce şi-a vândut toate proprietăţile, a decis să se mute la Boca Chica, Texas, lângă baza Space X. Dar nu şi-a cumpărat un conac mare, ci a închiriat o clădire de 37 mp.

O amenajare cu adevărat modestă pentru posibilităţile sale, justificată de sintagma: „Posesia te îngreunează”. Dacă este adevărat că Elon Musk nu mai deţine case, s-a mai descoperit că nu se poate lipsi cu adevărat de confort.

Wall Street Journal susţine că, deşi Elon Musk a închiriat o casă de 50.000 de dolari, el locuieşte, de fapt, într-o locuinţă mult mai luxoasă, fiind găzduit de prietenul său milionar Ken Howery, co-fondator (împreună cu el) al PayPal.

Conacul este situat lângă Austin, pe o peninsulă la poalele Muntelui Bonnell cu vedere la râu, şi măsoară peste 700.000 de metri pătraţi. Situat într-un cartier exclusivist, are o piscină infinită, jacuzzi şi tobogan privat. Cumpărată în 2018 pentru 12 milioane de dolari de Howery, este cea mai scumpă casă din întreaga provincie Austin.

Nu este clar dacă Musk plăteşte chirie în Howery, dar ceea ce reiese că antreprenorul şi fondatorul Tesla vizitează în linişte case de milioane de dolari din zona Austin, inclusiv un conac construit la comandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici