Argeş: Tânăr de 17 ani, la spital după ce a fost înjunghiat de bucătarul unui bar

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna argeşeană Cotmeana, a ajuns duminică seară la Spitalul de Pediatrie din Piteşti după ce, în urma unui conflict izbucnit într-un bar, a fost înjunghiat de bucătarul localului, care consumase băuturi alcoolice, agresorul fiind în prezent audiat de poliţişti.

129 afișări
Imaginea articolului Argeş: Tânăr de 17 ani, la spital după ce a fost înjunghiat de bucătarul unui bar

Argeş: Tânăr de 17 ani, la spital după ce a fost înjunghiat de bucătarul unui bar (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat că într-un bar din comuna Cotmeana, sat Linteşti, a izbucnit un conflict între două persoane.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti, împreună cu agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Morăreşti, care au constatat că un bărbat de 40 ani, din municipiul Câmpulung Muscel, angajat ca bucătar la bar a consumat băuturi alcoolice în incinta localului împreună cu un tânăr de 17 ani, din comuna Cotmeana. La un moment dat, în urma unor discuţii în contradictoriu, bucătarul a luat două cuţite din bucătăria societăţii cu care l-a înjughiat pe tânăr în partea stângă a corpului", a declarat comisar şef Dănuţ Dinu.

În urma incidentului, tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a fost diagnosticat cu plagă tăiată hemitorace posterior, înjunghiată, plagă tăiată cot stâng.

Agresorul este audiat în prezent la sediul Poliţiei Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici