Bannere antipoliticieni la meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam

Suporterii echipei FC Timişoara au afişat, miercuri, la meciul cu Ajax Amsterdam, din Liga Europa, două bannere cu mesaje împotriva politicienilor şi împotriva folosirii simbolurilor Revoluţiei de la Timişoara în scopuri electorale.

25 afișări
Imaginea articolului Bannere antipoliticieni la meciul FC Timişoara - Ajax Amsterdam

Manifestaţie anti-PSD din 1 decembrie, Timişoara (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

Înaintea începerii partidei, fanii echipei timişorene au afişat două bannere cu mesajele:

"Stadionul nostru nu are tribună electorală, avem o singură culoare politică, oameni fără morală" şi "Decembrie, Piaţa Operei Timişoara, repere îndoliate, nu vă apropiaţi de ele, hiene înfometate".

De 1 decembrie, după semnarea "Parteneriatului pentru Timişoara", în Piaţa Operei a avut loc o manifestaţie anticomunistă.

Printre participanţii la manifestaţie s-au aflat şi tineri care aveau obiecte folosite de galeria formaţiei FC Timişoara la coregrafiile din tribune, însă Galeria Peluza Sud a echipei de fotbal a anunţat, marţi, că suporterii nu au fost implicaţi în manifestaţia anti-PSD.

Pe de altă parte, cei aproximativ 200 de susţinători ai formaţiei Ajax la meciul de la Timişoara au afişat un banner în limba engleză cu mesajul: "Becali, sclavul din România, ia-ţi mâinile de pe Steaua".

FC Timişoara întâlneşte echipa Ajax Amsterdam, pe teren propriu, în etapa a V-a a grupei A a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici