Bărbatul mort la SJU Slatina a făcut infarct

Necropsia în cazul bărbatului care a fost plimbat timp de patru ore între secţii ale Spitalului Judeţean din Slatina arată că pacientul a decedat în urma unui infarct, însă au fost trimise la institute din Craiova şi Bucureşti probe pentru examenul histopatologic şi pentru cel toxicologic.

52 afișări
Imaginea articolului Bărbatul mort la SJU Slatina a făcut infarct

Bărbatul mort la SJU Slatina a făcut infarct

Medicii legişti ai Serviciului Medico-Legal Slatina au făcut cunoscut, sâmbătă, primele rezultate ale necropsiei în cazul pacientului decedat după ce a fost plimbat între secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care arată că acesta a făcut un infarct.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean din Slatina, Cristina Bontescu, au fost trimise la institute de medicină legală din Craiova şi Bucureşti probe pentru examenul histopatologic şi pentru cel toxicologic, iar în baza rezultatelor acestora va fi întocmit raportul final în cazul decesului bărbatului.

"Necropsia efectuată în această dimineaţă (sâmbătă-n.r.) şi finalizată în jurul prânzului a dus la concluzia că pacientul, Mihai Constantinescu, din Drăgăneşti, a murit din cauza unei afecţiuni de inimă, respectiv un infarct acut de miocard. Au fost trimise probe pentru examenul histopatologic şi toxicologic spre laboratoare omologate din Craiova şi Bucureşti, iar la aflarea rezultatului acestor analize vom şti cu precizie cauza morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Citeşte şi

Foaia de observaţie a pacientului mort a fost modificată înaintea controlului MS

Destituiri şi contracte de muncă desfăcute, la SJU Slatina (Video)

Trei medici, sancţionaţi după decesul pacientului plimbat între spitale

Un bolnav a murit după ce a fost pasat de la un spital la altul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici