VIDEO   Bătaie la metrou între suporterii rivalelor CSA Steaua şi Dinamo 2. Jandarmii au intervenit de urgenţă

  • Galeriile echipelor de fotbal CSA Steaua şi Dinamo 2 s-au ciocnit la metrou, vineri, înaintea partidei din Ştefan cel Mare.
  • Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele.
  • În urma incidentului, aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie.
3383 afișări
Imaginea articolului Bătaie la metrou între suporterii rivalelor CSA Steaua şi Dinamo 2. Jandarmii au intervenit de urgenţă

Bătaie la metrou între suporterii Steaua şi Dinamo. Jandarmii au intervenit de urgenţă FOTO Captură video Cristian Scutariu/ Facebook

Circa 100 de suporteri ai echipelor CSA Steaua şi Dinamo 2 s-au confruntat la metrou, vineri înaintea partidei, care s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru formaţia din Ghencea. Dacă jucătorii s-au întâlnit pe teren, galeriile susţinătoare au ales să se întâlnească la staţia de metrou Ştefan cel Mare şi să fie violenţi unii cu ceilalţi, creând panică în rândul călătorilor.
 
Jandarmii au intervenit rapid iar suporterii au fost scoşi de la metrou. Ar fi fost răniţi doi jandarmi în confruntarea cu suporterii. 
 
În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti. 
 
În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor,” potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.
 
Cristian Scutariu a postat o filmare pe pagina sa de Facebook, care arată ciocnirea violentă dintre suporteri şi forţele de ordine. În imagini se observă cum jandarmii îi trag pe suporteri afară din tren şi îi somează să se aşeze pe peron, cu faţa în jos, sau îi trântesc, pe unii lovindu-i cu pulanul.
 
                                     
În urma incidentului, aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici