Berceanu i-a spus lui Boc că a pregătit pene destinate lui Mircea Badea, pentru pariul la autostrăzi

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, i-a spus premierului Emil Boc că lucrările la autostrada Transilvania vor fi încheiate în termenul stabilit pentru 2009 şi că a pregătit penele pe care realizatorul de emisiuni TV Mircea Badea ar urma să le poarte dacă Executivul construieşte autostrăzi.

35 afișări
Imaginea articolului Berceanu i-a spus lui Boc că a pregătit pene destinate lui Mircea Badea, pentru pariul la autostrăzi

Berceanu i-a spus lui Boc că a pregătit pene destinate lui Mircea Badea, pentru pariul la autostrăzi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Discuţia pe această temă dintre minstrul interimar al Transporturilor şi şeful Guvernului a avut loc la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, în care Boc l-a întrebat pe Berceanu care este stadiul lucrărilor la autostrada Transilvania şi dacă lucrările vor fi încheiate, pe tronsonul stabilit, până la 1 decembrie, conform termenului stabilit.

"Domnule prim-ministru, am pregătit penele, le am la minister, sunt pregătite şi la data care a fost stabilită de la începutul anului o să le înmânez în mod festiv destinatarului", a răspuns Berceanu.

Ministrul a arătat totodată că pentru pasajul Băneasa, pentru care termenul de finalizare este tot 1 decembrie, pregăteşte o surpriză plăcută.

"Dacă surpriza este plăcută, e bine, că mi s-a oprit inima în loc o secundă", a replicat Boc.

În primăvara acestui an, Emil Boc a intervenit într-o emisiune a postului Antena 3, unde, printre altele, l-a anunţat pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", că a luat notă de declaraţiile acestuia conform cărora va defila gol, doar cu pene de păun, în Piaţa Victoriei dacă Guvernul va reuşi să construiască autostrăzi şi că îl atenţionează că va trebui să îşi respecte promisiunea.

Potrivit unui protocol încheiat în februarie între Ministerul Transporturilor şi Bechtel, compania americană s-a angajat să finalizeze în acest an 42 de kilometri din tronsonul Câmpia Turzii - Gilău şi viaductul de pe tronsonul Suplacu de Barcău - Borş. Instituţia va plăti Bechtel, în acest an, 420 de milioane de euro, conform acordului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici