Boc: Problemele apărute în derularea recensământului vor fi analizate de Guvern

Problemele apărute în derularea recensământului vor fi analizate în şedinţă de guvern, după ce toate datele relevante vor fi disponibile, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

371 afișări
Imaginea articolului Boc: Problemele apărute în derularea recensământului vor fi analizate de Guvern

Emil Boc (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

"Vom face la sfârşit o analiză globală în guvern, cu toate datele", a răspuns Boc întrebat de jurnalişti dacă este mulţumit de modul în care a fost derulat recensământul.

Întrebat în continuare dacă a fost recenzat, şeful Guvernului a răspuns afirmativ, precizând că el şi membrii familiei sale au răspuns la întrebările recenzorilor atât la Bucureşti, cât şi la Cluj-Napoca, dar a evitat să indice ce a răspuns la întrebarea legată de cine este "capul familiei", arătând că în acest caz este vorba de un "secret al vieţii de familie".

Recensământul populaţiei şi locuinţelor a început în 20 octombrie şi s-a desfăşurat până pe 31 octombrie, iar primele date vor fi făcute publice cel târziu la sfârşitul lunii ianuarie 2012.

În cadrul procedurii de recenzare au apărut mai multe probleme, printre care cea legată de obligativitatea declarării Codului Numeric Personal de către persoanele recenzate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici