CFR Călători a introdus 48 de trenuri din oraşele principale spre litoral, pe perioada verii

Compania CFR Călători a introdus, joi, 48 de trenuri care vor asigura, în sezonul estival, legătura directă între principalele oraşe şi litoralul românesc.

48 afișări
Imaginea articolului CFR Călători a introdus 48 de trenuri din oraşele principale spre litoral, pe perioada verii

CFR Călători a introdus 48 de trenuri din oraşele principale spre litoral, pe perioada verii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Astfel, programul estival cuprinde 24 de trenuri Rapid, 14 Accelerate şi zece trenuri personal. Acestea vor face legătura între litoral şi Bucureşti, Arad, Craiova, Timişoara, Deva, Reşita, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Iaşi, Suceava, Botoşani, Galaţi, Călăraşi, Buzău şi Medgidia.

Pe lângă trenurile care vor circula spre litoral, compania a introdus două perechi de trenuri accelerat pentru a asigura conexiunea cu Delta Dunării, prin Tulcea. Trenurile vor circula în perioada 19 iunie-5 septembrie.

Astfel, din Bucureşti Nord va pleca un tren la ora 05:18, iar următorul la ora 15:10, iar din Tulcea plecarea se va face la orele 06:00 şi 15:15.

În perioada 17 iunie-26 septembrie, CFR Gevaro va asigura transportul cu vagoane de dormit şi cuşete aflate în compunerea trenurilor dintre Constanţa/ Mangalia şi oraşele Satu Mare, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Cluj-Napoca, Timişoara, Suceava Nord, Botoşani şi Arad.

Persoanele care călătoresc în minigrupuri de 2-5 persoane pot beneficia de reduceri de 10-25%, pentru călătoriile efectuate în timpul săptămânii, cu excepţia zilelor de vineri şi duminică.

Totodată, cei care cumpără bilete de tren cu 30 de zile înainte de data călătoriei pot beneficia de reduceri cuprinse între 5-13%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici