Crimă într-o cameră de hotel. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama, după un conflict izbucnit pe tema fumatului

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama într-o cameră de hotel din Vatra Dornei, în urma unui conflict izbucnit pentru că femeia nu l-a lăsat să îşi aprindă o ţigară, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse judiciare.

3120 afișări
Imaginea articolului Crimă într-o cameră de hotel. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama, după un conflict izbucnit pe tema fumatului

Crimă într-o cameră de hotel. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama, după un conflict izbucnit pe tema fumatului

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că un bărbat în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu probleme psihice, şi-a înjunghiat mama marţi seara într-un hotel din Vatra Dornei.

Bărbatul era în vacanţă alături de părinţi, când, în urma unui conflict cu mama sa, a lovit-o cu un cuţit în zona gâtului.

Familia este din Galaţi, iar în momentul crimei tatăl nu se afla în cameră.

Autorităţile au fost anunţate de către angajaţii hotelului despre decesul femeii.

Potrivit surselor citate, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu mama sa în vârstă de 58 de ani, pentru că femeia nu l-ar fi lăsat să îşi aprindă o ţigară în camera de hotel.

Bărbatul a fost găsit de către poliţisti în cameră şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici