Cursa de Paris a ratat de două ori decolarea

Cursa Tarom cu destinaţia Paris programată pentru plecare miercuri, la ora 13:00, de pe aeroportul Henri Coandă Otopeni, a fost amânată, după ce aparatul a încercat de două ori, fără succes, să decoleze.

2 afișări
Imaginea articolului Cursa de Paris a ratat de două ori decolarea

Cursa de Paris a ratat de două ori decolarea

Avionul de tip Boeing 737-700 a avut o problemă tehnică, semnalată de aparatura de bord, iar în aceste condiţii aparatul a fost oprit în timp ce accelera pe pista de decolare.

"A fost o problemă tehnică, posibil la una dintre roţi. Avionul a mai încercat o dată să decoleze, dar aparatura de bord a semnalat din nou o problemă. Din acest motiv, zborul a fost amânat. Este o procedură care se întâmplă de câte ori apare la bord cea mai mică semnalizare a unui defecţiuni, opreşti zborul", a spus Georgescu.

La bordul avionului se aflau 62 de pasageri.

Informaţia privind decolarea eşuată, furnizată iniţial de unul dintre pasageri, a fost confirmată de directorul de marketing al aeroportului Otopeni, Valentin Iordache. "Avionul a încercat de două ori să decoleze şi nu a reuşit", a declarat Iordache , fără să dea detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici