FOTO, VIDEO A noua zi de protest în Piaţa Victoriei. Câteva mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei

Protestele prin care oamenii îşi manifestă nemulţumirea faţă de guvernul Grindeanu au continuat, miercuri seara, în Piaţa Victoriei. Câteva mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei. Circulaţia în zonă a fost restricţionată.

5291 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO A noua zi de protest în Piaţa Victoriei. Câteva mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei

VIDEO A noua zi de protest în Piaţa Victoriei. Câteva mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei

UPDATE 23.14 Protestul s-a încheiat. 

UPDATE 21.06 Câteva mii de persoane protestează în Piaţa Victoriei. Circulaţia în zonă, restricţionată

Ştire iniţală

Sute de oameni au mers, miercuri seara, pentru a noua zi consecutiv, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta în faţa Guvernului, exprimându-şi nemulţumirea faţă de Executiv.

Oamenii au venit cu lopeţi, deszăpezind Piaţa Victoriei.

În Piaţa Victoriei din Capitală s-au strâns şi marţi seară peste două mii de oameni, aceştia protestând faţă de modificările din domeniul penal, în condiţiile în care Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că nu este preocupat să elaboreze un proiect de lege privind modificarea şi completarea codurilor penale.

Manifestanţii au scandat "Demisia", "Zi de zi aici vom fi!", "Jos, jos guvernul mincinos" sau "Jos trădătorii şi infractorii!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici