Incendiu puternic la un depozit al unei fabrici de mobilă din Cehu Silvaniei

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la un depozit al fabricii de mobilă Cesimex din Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, pompierii reuşind să stingă flăcările după aproximativ două ore, în incendiu arzând aproximativ 100 de metri cubi de cherestea.

320 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit al unei fabrici de mobilă din Cehu Silvaniei

Incendiu puternic la un depozit al unei fabrici de mobilă din Cehu Silvaniei (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la un depozit al fabricii de mobilă Cesimex din Cehu Silvaniei.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost anunţat la numărul unic 112 de un localnic, care a văzut flăcările, la faţa locului prezentându-se iniţial Detaşamentul de pompieri Cehu Silvaniei, cu două autospeciale cu apă şi spumă, însă, deoarece incendiul era puternic, a fost solicitat ajutor de la pompierii din Zalău şi Jibou, care au intervenit fiecare cu o autospecială.

"Abia după două ore de luptă cu focul acesta a fost stins. S-a reuşit stingerea flăcărilor înainte ca ele să se propage şi la alte clădiri ale fabricii. Totuşi, focul a ars depozitul pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi a distrus aproximativ 100 de metri cubi de cherestea depozitaţi aici. În acest caz au fost începute cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor şi cauzelor care au dus la declanşarea focului", a spus Lucian Jacodi.

Jacodi a afirmat că marfa şi depozitul erau asigurate, valoarea estimativă a pagubelor ridicându-se la peste 130.000 de lei doar pentru cherestea.

SC Cesimex SRL face parte din Simex Group, producător de mobilier din lemn masiv, având 110 angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici