Infotrafic: se circulă fără probleme pe toate drumurile naţionale şi autostrăzile din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier.

85 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: se circulă fără probleme pe toate drumurile naţionale şi autostrăzile din România

Infotrafic: se circulă fără probleme pe toate drumurile naţionale şi autostrăzile din România

Pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale.

Infotrafic recomandă şoferilor să-şi planifice cu atenţie deplasările în perioada Sărbătorilor Pascale şi să ia în considerare restricţiile impuse ca urmare a lucrărilor la carosabil, efectuate pe arterele rutiere principale, respectiv:

- pe Autostrada Soarelui, tronson kilometric 142 – 148 (reabilitare pod peste Braţul Borcea), unde se circulă pe o bandă pentru fiecare direcţie

- DN 7 (Valea Oltului), între kilometrii 246 – 251 (localităţile Lazaret – Boiţa, judeţul Sibiu), unde se circulă dirijat, pe un sens.

„Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic şi de drum, măriţi distanţa dintre vehicule, iar pe pe autostradă nu opriţi în mod nejustificat şi nu circulaţi pe banda de urgenţă. Asiguraţi-vă înaintea schimbării benzii sau a direcţiei şi semnalizaţi din timp această intenţie! Manifestaţi respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic. Vă reamintim că viteza excesivă şi viteza neadaptată la condiţiile de drum sau de trafic reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutiere”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici