VIDEO Lacrimi şi emoţii, la salvarea unui bebeluş. O familie a fost evacuată pe fereastră, după ce apa a acoperit străzile

Un bebeluş de 9 luni din Aiud, judeţul Alba, a fost scos pe geam din casă, după ce apele au acoperit strada pe care locuieşte.

1133 afișări
Imaginea articolului VIDEO Lacrimi şi emoţii, la salvarea unui bebeluş. O familie a fost evacuată pe fereastră, după ce apa a acoperit străzile

Sursa: Facebook

În judeţul Alba au fost evacuate, în total, patru persoane: 2 adulţi şi 1 copil din Aiud, precum şi un adult din Mirăslău.

Imaginile surprinse în Aiud arată o familie care iese din casă pe geam, respectiv mama care plânge şi tatăl care îşi ţine în braţe bebeluşul, iar apoi îl dă pompierilor.

Afară se vede cum strada este acoperită în întregime de ape şi familia evacuată urcă într-o barcă pneumatică.

Pompierii spun că bebeluşul are 9 luni.

CITEŞTE AICI: România, sub ape. Inundaţiile au făcut prăpăd în 90 de localităţi din 19 judeţe

Judeţul Alba este sub alertă meteo cod portocaliu de ploi puternice până miercuri la ora 2.00, alături de alte judeţe. În Aiud a fost transmis şi un mesaj prin Ro-Alert privind riscul de inundaţii înregistrat la nivelul oraşului, în special în proximitatea Văii Aiudului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici