Jaf la o sală de jocuri din Reşiţa

Două persoane cu măşti pe faţă au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o sală de jocuri de noroc din Reşiţa, ameninţându-i pe angajaţi cu un cuţit şi reuşind să fugă cu aproximativ 8.000 de lei.

180 afișări
Imaginea articolului Jaf la o sală de jocuri din Reşiţa

Jaf la o sală de jocuri din Reşiţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Autorii jafului sălii de jocuri din Reşiţa şi un complice al acestora au fost reţinuţi, miercuri, de poliţişti, care au găsit asupra lor telefoanele mobile furate din local, cagulele cu care şi-au acoperit feţele în timpul tâlhăriei, precum şi o parte din bani, informează Poliţia Română.

În noaptea de marţi spre miercuri, două persoane cu măşti pe faţă au intrat într-o sală de jocuri de noroc din Reşiţa, ameninţându-i pe angajaţi cu un cuţit şi reuşind să fugă cu aproximativ 8.000 de lei, ei fiind în prezent căutaţi de poliţişti.

Jaful de la localul de jocuri mecanice şi ruletă, de pe Bulevardul I. L. Caragiale din municipiul Reşiţa, a fost reclamat la serviciul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă, concomitent dispunându-se alarmarea întregului efectiv al IPJ Caraş-Severin şi instituirea de filtre pentru blocarea tuturor intrărilor şi ieşirilor din municipiu şi judeţ.

De asemenea, au fost constituite mai multe echipe pentru verificarea tuturor localurilor de alimentaţie publică, verificări în mediul taximetriştilor, precum şi la unităţile de cazare în comun.

Astfel, la ora 5.30, la intrarea în oraşul Anina, echipajul instituit în filtru a oprit un taxi în care se afla şoferul şi încă două persoane. Acestea au fost identificate ca fiind Petrică T. (27 de ani), din Oraviţa, sat Agadici judeţul Caraş-Severin şi Laurenţiu M. (24 de ani), din comuna Berlişte, sat Milcoveni, judeţul Caraş-Severin, ambii fiind cunoscuţi cu antecedente penale.

Procedându-se la efectuarea unui control corporal sumar, asupra acestora au fost găsite sumele de 2.560 lei, respectiv 2.870 lei.

Continuând activităţile de cercetare s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a celor doi suspecţi, fiind recuperate cele trei telefoane mobile sustrase din interiorul barului, cagulele folosite la comiterea faptei, precum şi diferenţa de bani până la suma de 8.000 lei.

De asemenea, s-a mai stabilit că la comiterea faptei aceştia au fost ajutaţi şi de Paulo M. (23 de ani), din Reşiţa, la care a fost găsit cuţitul, cagulele şi telefoanele şi diferenţa de bani.

Cei trei au fost reţinuţi pentru tâlhărie, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Reşiţa, cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este al doilea jaf petrecut în această săptămână la Reşiţa, după ce doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume de motociclişti şi cu feţele acoperite au jefuit, luni dimineaţă, o sucursală Raiffeisen, după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu pistoale, fără ca vreo persoană să fie rănită în urma incidentului. Aceştia au reuşit să fugă cu 5.000 de euro şi 30.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici