Morţii încurcaţi la morga Ploieşti. Trupul bărbatului înmormântat a fost exhumat

Trupul bărbatului din Şirna, judeţul Prahova, îngropat de o altă familie din Ploieşti, după ce angajaţii de la Serviciul de Medicină Legală au încurcat cadavrele, a fost exhumat, sâmbătă dimineaţa, şi predat familiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

934 afișări
Imaginea articolului Morţii încurcaţi la morga Ploieşti. Trupul bărbatului înmormântat a fost exhumat

Trupul bărbatului mort, încurcat de angajaţii de la Morga Ploieşti, a fost exhumat şi redat familie

Cadavrul bărbatului a fost dat, joi, altei familii decât aparţinătorilor legali, fiind îngropat în cimitirul Eternitatea din Ploieşti.

Vineri, familia celui decedat a venit să ia trupul de la Morgă pentru înmormântare şi astfel a ieşit la iveală că morţii au fost încurcaţi.

În baza ordonanţei procurorului de caz, sâmbătă dimineaţa, la ora 6.00, a fost făcută exhumarea, astfel încât trupul bărbatului să fie redat familiei.

Surse judiciare au declarat că în acest caz se fac cercetări pentru profanare de morminte, urmând, cel mai probabil, să fie extinsă ancheta şi pentru neglijenţă în cazul angajaţilor de la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti.

Familia unui bărbat din Şirna, care s-a spânzurat miercuri, a sesizat poliţia, vineri, după ce a mers la SML Ploieşti pentru a ridica trupul neînsufleţit şi a constatat că a fost predat altei familii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici