O bătrână a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Timiş

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţa, la o casă din localitatea Uliuc, judeţul Timiş, pompierii găsit în locuinţă o femeie de 87 de ani carbonizată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului O bătrână a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Timiş

O bătrână a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Timiş

Incendiul a izbucnit, duminică dimineaţa, la o locuinţă aflată în satul Uliuc, comuna Sacoşu Turcesc, din judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, la locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi unsprezece subofiţeri şi echipaje de poliţie.

“Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreaga locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi”, a arătat ISU Timiş.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră şi jumătate, iar în interior, pompierii au găsit o femeie în vârstă de 87 de ani, care era carbonizată.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici